Fysic FX-3850 Comfort en Alarmtelefoon met Draadloze Alarmknop

T4115390
  • Beschrijving

Momenteel niet leverbaar!

Comfort en Alarmtelefoon met Draadloze Alarmknop
Fysic telefoontoestel, zwart, soort toestel 2-draads, kiesmogelijkheid TDK, directe geheugens 2, indirecte geheugens 30, naam/nummer geheugens 30, doorverbindtoets flash, toestel met display, tijdregistratie, volledig handenvrij telefoneren, kiezen met opgelegde hoorn, nummerherkenning (CLIP),

De Fysic FX-3850 comfort- en alarmtelefoon met draadloze alarmknop heeft een groot verlicht display, met een geheugencapaciteit van 30 nummers. Alle nummers kunnen worden geprogrammeerd tot noodnummer. Om contact te leggen met het noodnummer dient de bijgeleverde alarmknop te worden ingedrukt. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het alarmsysteem, omdat een abonnement bij een alarmcentrale niet van toepassing is.

Mogelijkheden
Deze vaste telefoon is voorzien van een groot toetsenbord, met 2 directe snelkiestoetsen. De toetsenbordbediening is Nederlands, Duits, Engels of Frans gesproken. Ideaal voor slechtzienden. De telefoon is verder uitgerust met naam- en nummerweergave en een instelbaar belvolume (tot 44dB). Bovendien is FX-3850 geschikt voor H.A.C. hoortoestellen.

Alarmknop
Indien de alarmknop op de hanger wordt ingedrukt klinkt een luid alarm. Als er na 30 seconden geen hulp is gearriveerd wordt er direct contact gelegd met het eerst geprogrammeerde noodnummer.