E-factuur

Vanaf 1 juni 2013 versturen wij uw factuur digitaal...

In het kader van ons duurzaamheidbeleid willen we de invloed van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu, waar mogelijk, reduceren. Eén van onze activiteiten is het aanzienlijk terugdringen van het papierverbruik binnen onze organisatie. U kunt ons hierbij helpen!

Meld u aan voor onze e-factuur service en ontvang in de toekomst uw facturen digitaal via de e-mail.

Nieuwe klanten
Aanmelden voor onze e-factuur service is heel eenvoudig. Bij het plaatsen van uw bestelling heeft u de mogelijkheid om tijdens het bestelproces het e-mail adres voor uw e-factuur op te geven. Dit e-mail adres nemen wij in onze administratie op. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om ook het e-mail adres op te geven van de contactpersoon voor overige correspondentie over een eventueel langere levertijd en de track & trace gegevens van GLS bij het verzenden van uw bestelling.

Bestaande klanten
U kunt ons ook via de mail (info@safe-products.nl) op de hoogte stellen van uw digitaal factuuradres. Verstuur daarbij uw (organisatie) naam en debiteurnummer (deze staan op uw factuur) en uw digitaal factuuradres (e-Mail adres). Daarna ontvangt u vanaf uw volgende bestelling uw facturen per e-mail.