Nieuws

Laatste update: oktober 2018

 Nieuw: Heka Film  (wondfolie)

Deze wondfolie is semi-permeabel, laat van buiten af geen vocht en bacteriën door en is van binnenuit waterdamp doorlatend. Hierdoor wordt een vochtig wondmilieu gecreëerd en huidverweking voorkomen. De wondfolie is dun en flexibel en voegt zich naar lichaamscontouren. De wondfolie wordt toegepast voor de bescherming van droge wonden en teer weefsel, maar kan ook worden toegepast als secundair fixatieverband bij niet geïnfecteerde wonden en ter bescherming van huidbeschadigingen door druk, wrijving of langdurige blootstelling aan vocht. De wondfolie is transparant waardoor wondinspectie mogelijk is zonder de folie te verwijderen
 Uitbreiding assortiment BHV verbanddozen en tassen

De verbanddozen BHV zijn opnieuw samengesteld. Deze voldoen aan de nieuwste richtlijnen van het Oranje Kruis welke per 1 september 2016 ingegaan zijn.

Hierbij ontbreken enkele artikelen die u gewend was uit de vorige versie (2011), zoals de synthetische watten en en de driekante doeken. Deze verbandmaterialen worden gecompenseerd door andere relevante artikelen. 

Het assortiment is nu verder uitgebreid met nieuwe BHV verbanddozen en BHV tassen.

 Privacy verklaring (AVG)


 

Uw privacy is belangrijk voor Safe Products. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van uw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over u verzamelen en wat we daarmee doen. We hebben het privacybeleid bijgewerkt omdat we helder willen zijn, en hebben de nieuwste maatregelen die zijn vastgelegd in de AVG hierin verwerkt.
 Bleeding Control Kit

Direct kunnen handelen bij een hevige bloeding en hiermee de overlevingskansen van slachtoffers van (terroristische) aanslagen of ongelukken vergroten?

De Heka Bleeding Control Kit (BCK) bevat alle producten die nodig zijn om een hevige bloeding te stoppen.

Daarnaast biedt de Heka Bleeding Control Kit voldoende ruimte om extra materiaal naar wens toe te voegen, zoals een hemostatisch gaas of een extra tourniquet.

 Hechtpleister blauw

Vernieuwd. Nu in textiel uitvoering!
Textiel samenstelling waardoor deze hechtpleister sterker en flexibeler is dan PE varianten. Luchtdoorlatend. 

Met de Heka plast blauwe hechtpleister HACCP textiel zet u eenvoudig allerlei kompressen, verband en, windsels en/of zwachtels eenvoudig vast. Het gebruik van klemmetjes is hiermee overbodig.

 Finger Bob

 

Nieuw in het assortiment zijn de finger bobs.

De HEKA Finger bob is een buisvormig vingerverband om de vinger te beschermen en/of een pleister of wondgaas op de plaats te houden. Door de maat L is het geschikt voor elke vingergrootte.

Tevens zijn ze door de blauwe kleur ook geschikt voor de voedingsindustrie. Door de uiterst goede rekbaarheid is het geschikt voor elke vinger grootte.

 Verbanddoek (steriel)

 

Nieuw in het assortiment
De HEKA First Aid dressing sheet is een steriele verbanddoek van 60 x 80 cm. Verbanddoeken van dit formaat zijn te gebruiken voor het afdekken van grote (brand)wonden.

Het verbanddoek wordt aanbevolen door Het Oranje Kruis in de nieuwe verbandrichtlijn van 2016.

 Bij verkoudheid geeft stomen verlichting
Het is winter en griep en verkoudheid komen weer om de hoek kijken. Hoesten, hoofdpijn, spierpijn... Je kunt je behoorlijk lamlendig voelen. Alhoewel er geen geneesmiddelen bestaan tegen griep en verkoudheid, zijn er wel simpele huismiddeltjes die het leed kunnen verzachten. Een ervan is stomen.

Bijvoorbeeld door te stomen kun je een (bij)holteontsteking voorkomen. Kokend water met kamille, eucalyptus en/of tijm om het slijm los te maken en de keelpijn te verzachten. Gebruik de speciale inhalator en ga vijf tot tien minuten vlak boven de uitloopopening hangen. Snuif de stoom op door je neus en adem uit door je mond. Herhaal dit twee keer per dag. Met de inhalator zonder poespas van bakjes en handdoeken.

 Samenstelling A & B verbandkoffers gewijzigigd (2016)

 

Naar aanleiding van de nieuwe richtlijnen van het Oranje Kruis hebben wij de inhoud van de
verbandkoffers A & B opnieuw samengesteld. In combinatie van de vroeger uitgegeven P1 bladen van het ministerie van SZW. Hiermee worden de meest gangbare verbandmiddelen gecombineerd en vind iedere EHBO'er de meest vertrouwde verbandmiddelen.  

Nieuwe verbandkoffer A 2016
Nieuwe verbandkoffer B 2016

 Nieuwe samenstelling BHV verbandkoffers (2016)

Het Oranje Kruis heeft nieuwe richtlijnen gedefinieerd voor de inhoud van een verbanddoos voor de Bedrijfshulpverlening (BHV). De nieuwe richtlijn is ingegaan op 1 september 2016. 

Vanaf nu leveren wij de nieuwe verbandkoffers BHV. Zowel complete verbandkoffers als de aparte inhouden. In de nieuwe samenstelling ontbreken enkele artikelen die u misschien gewend was, zoals de synthetische wattenrollen en de driekante doeken. Deze worden gecompenseerd door andere meer relevante artikelen zoals een steriele verbanddoek, de vingerbob en wondhechtingsstrips.  

Met de nieuwe BHV verbanddozen en losse vullingen bent u weer helemaal up-to-date!

 Slimme pillendoos (nieuw)

 

De Smart pill box helpt u bij het efficiënt organiseren van uw medicijnen op basis van kleuren. Via de gratis Pill Buddy app wordt u herinnerd wanneer u welke medicatie moet innemen. Daarnaast laat de app ook zien hoeveel medicatie nog thuis op voorraad is zodat u nooit zonder komt te zitten. Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

     

Klik op de afbeelding voor meer informatie

 FireFox brandblusser

Nieuw in het assortiment is de FireFox brandblusser.
Een sprayblusser ter grote van een haarlak spuitbus.

De FireFox is compacte schuimblusser (600 ml) die volgens de laatste innovaties op dit gebied geproduceerd is. De blusser is erg gebruiksvriendelijk en laagdrempelig en kan door jong en oud bediend worden.

 Nieuw: Painmate pen voor pijnbestrijding

painmate_pen_m12010

Voor de directe pijnbestrijding zonder risico, de pen werkt zonder medicijnen, zonder batterijen en zonder stroom aansluiting.

Te gebruiken bij een tennisarm, spierpijn, zenuwpijn, migraine etc.  Het werkt d.m.v. het drukpunt op de pijnlijke plek te zetten en dan ca 10 keer te klikken.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Painmate pen.

 Nieuwe verbandtrommel voor de auto

auto_verbandtrommel_basis_samed

We hebben een nieuwe (en complete) verbanddoos voor in de auto samengesteld.
Voor een heel scherpe prijs.
Gaat u binnenkort met de auto op vakantie? Bestel dan deze verbanddoos in onze webshop.

In deze verbanddoos vind u alle verbandmaterialen en benodigdheden om onderweg (Tijdens de vakantie of bij woon-werk verkeer etc. ) eerste hulp te bieden.

De verbanddoos is compact en compleet en voorzien van de beste kwaliteit producten. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over deze auto-verbandtrommel.

 Nieuwe huisstijl Safe Products
Sinds januari 2015 hebben we gewerkt aan een nieuwe huisstijl. De oude stijl en logo dateerde van 1998.
We hebben een nieuw logo dat meer voldoet aan de huidige tijd en onze activiteiten.

De stijl van de webshop is al enige tijd aangepast. Ook briefpapier, brochures etc. zijn/worden met een nieuwe druk aangepast. Onze klanten hebben tot nu toe positief gereageerd op de veranderingen. Bijna iedereen vind het nieuwe logo beter herkenbaar.

Vanaf 1 mei 2015 is de nieuwe huisstijl definitief.
Er is op 1 mei 2015 nieuwe buitenreclame geplaatst door Peter Jacobs Reclame uit Groesbeek. Een nieuwe en frisse uitstraling van ons bedrijfspand.
 ADL (zorg) Hulpmiddelen assortiment verder uitgebreid

Officieël dealer van:

  ADL Hulpmiddelen
Safe Products maakt
uw leven makkelijker

Safe Products is onder andere specialist in hulpmiddelen voor een comfortabel leven. De beste producten voor scherpe prijzen.

Wij zijn een professionele online thuiszorgwinkel dat thuiszorgartikelen levert aan mensen met een lichamelijke beperking, ouderen en iedereen die ook het leven wat comfortabeler wil maken. Hulpmiddelen die u ondersteunen bij het zelfstandig leven en om dit te kunnen blijven doen. Al onze hulpmiddelen hebben als doel het bevorderen van de veiligheid en leefbaarheid in en rondom uw huis. Safe Products is van mening dat het leven te allen tijde comfortabel moet blijven, ongeacht of u een beperking heeft of wat ouder wordt.

 Sabai olie (Thaise massage)

Nieuw in het assortiment:
Sabai Olie wordt al eeuwenlang gebruikt als dé massageolie in Thailand. Het land staat van oudsher bekend om de ‘Thaise Massages’. De Thai kennen de kunst van de massage als geen ander volk ter wereld. Sabai Olie speelt hierbij een essentiële rol. Het eerste laagje Sabai Olie wordt aangebracht; met de etherische extracten van de Lotus en Jasmijn heeft het opbrengen al een rustgevende werking waardoor de huid ontspant. Nu kan de reeds verzadigde huid opnieuw van olie worden voorzien. Deze tweede laag zal niet snel worden opgenomen: een perfecte basis voor een heerlijke massage
 Alcoholtester

http://www.safe-products.nl/contents/media/t_alcohol_tester_frankrijk.jpg

Alcoholtester voor eenmalig gebruik. Geproduceerd volgens strenge Franse kwaliteitsnormen NF X 20-702. Inclusief handleiding in Frans en Engels en kleurenindicator.

Per stuk in folie. Rijdt u dit jaar in of door Frankrijk dan bent u volgens de nieuwe Franse verkeerswet verplicht om 2 alcoholtests (ethylotests) in de auto te hebben (vanaf 1 juli 2012).

 Snögg wondverband / pleisters

snogg_soft_1_blauw
 

Multi functioneel wondverband!
 
 Ideaal als je niet veel materiaal kunt meenemen.... Meer heb je niet nodig!
 Snogg is een unieke zelfhechtende nauw sluitende elastische bandage die niet plakt aan de wond. 

Het kan gebruikt worden als:
 
 - Pleister- Verband- Wonddrukverband- Drukverband- Steunverband.
 - Fixatie van brandwond kompressen, E-bone splint en andere spalken.

 Injectie naalden- & spuiten assortiment verder uitgebreid

Ons assortiment injectienaalden en -spuiten is verder uitgebreid. Nu ook speciale injectienaalden en Luer Lock spuiten.

Ook nieuwe insuline spuiten en naalden toegevoegd.

Voor de (artsen) praktijk: naalden dispensers.

 Waterdichte verband (EHBO) koffers (Nieuw)

Deze verbandkoffers zijn geschikt voor gebruik onder extreme omstandigheden.

De Max Cases kunnen ook
gebruikt worden voor het vervoer van elektronische, medische en militaire uitrustingen en de bescherming van zeer gevoelige fotografische apparatuur. Het ABS omhulsel biedt extreme beveiliging van de inhoud van de koffer tegen schokken, water en alle mogelijke weersomstandigheden. Voldoet aan IP 67
 Gevaarlijke blusdekens in omloop

Mocht u niet de juiste blusdeken in
huis hebben of wilt u een blusdeken aanschaffen die voldoet aan de veiligheidseisen?

Ga dan naar onze
blusdeken pagina.

Naar aanleiding van de berichtgeving in het nieuws (23-12-2103) over niet-deugdelijke blusdekens, willen wij u graag informeren over de kwaliteit van de  blusdekens die door Safe Product geleverd worden.

In het onderzoek van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) zijn twaalf merken en typen blusdekens onderzocht.
De NVWA geeft aan dat ze om juridische redenen geen merk en type kunnen noemen. De leveranciers van de blusdekens die afwijkingen vertoonden, zijn door de NVWA op de hoogte gesteld. Zij moeten hun producten aanpassen en zullen door NVWA worden gecontroleerd.
 
Safe Products en haar producent heeft van de NVWA géén bericht gehad dat de dekens die wij in het assortiment hebben niet deugdelijk zijn. Daaruit concluderen we dat onze dekens of niet getest zijn, of geen afwijkingen vertoonden.
 
Uiteraard hebben wij zelf onze dekens getest én laten testen. Onze blusdekens voldoen aan de NEN 1869. Hiervoor  is een TUV-keuringscertificaat afgegeven.  Staat er een andere 'code' op de verpakking, dan is de blusdeken alléén geschikt voor het doven van bijvoorbeeld brandende kleding of brandend papier.

Verder gebruiken veel van onze distributeurs en afnemers de dekens ook zelf voor hun BHV-cursussen en brandpreventie-demonstraties. Daarbij worden de blusdekens meerdere malen gebruikt. Zonder problemen. 

De blusdekens die Safe Products levert kunnen gerust worden gebruikt voor olie- en vetbranden.
 

 ADL Hulpmiddelen
  ADL-hulpmiddelen zijn hulpmiddelen voor het uitvoeren van algemeen dagelijkse levensverrichtingen.

Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen zijn bijvoorbeeld wassen, aankleden, naar het toilet gaan, koken, eten en drinken, lezen etc.

Wij leveren nu een uitgebreid assortiment ADL hulpmiddelen.  

 Nieuwe serie Motorola portofoonsets


Het assortiment Motorola portofoonsets is vernieuwd. Bestaande modellen zijn verbeterd en in een nieuw jasje gestoken.
Daarnaast zijn er 2 nieuwe portofoonsets aan het assortiment toegevoegd.

Bekijk het nieuwe en uitgebreide assortiment op de  portofoon pagina.

 Nieuw: ResQ-Chair

De ResQ-Chair is een zeer veilige en betrouwbare stoel die minder valide personen snel kan helpen evacueren bij calamiteiten. Hierdoor verkleint de kans dat er problemen ontstaan, tijdens de evacuatie van deze personen. De ResQ-Chair is snel inzetbaar, door één persoon te bedienen , ergonomisch verantwoord, maar vooral ook zeer veilig. Door het zeer hoge draagvermogen (159 kg), is het voor vrijwel iedereen mogelijk deze stoel te gebruiken.

Deze evacuatie stoel is te vergelijken met de Evac+chair. Maar dan 30% goedkoper. 

 Nieuw: de originele Kinesio tape

DE ENIGE ECHTE  KINESIO TAPE

De kleurige Kinesio® tapes zijn eind jaren ’70 uitgevonden door Dr. Kenzo Kase uit Japan. De populariteit van de tapes nam toe, doordat ze gebruikt werden door topsporters tijdens wereldkampioenschappen en Olympische Spelen.

Echter mag alleen de originele Japanse tape van Dr. Kenzo Kase de naam Kinesio® dragen.

  Nieuwe EHBO tassen


Het assortiment EHBO tassen is uitgebreid met rode schoudertassen.
Ook rode en blauwe rugtassen zijn nieuw in het assortiment.

Van stevig, kwalitatief hoogwaardig materiaal voorzien van reflecterende banden

De tassen zijn aan de voorzijde voorzien van een groot zichtvenster om de tas te personaliseren door middel van een insteekkaart. Deze insteekkaart wordt meegeleverd en is aan één kant blanco en aan de andere een zijde een groen kruis. 

  Bedrijfshulpverlening wordt Basishulpverlening.

Op dit moment is BHV alleen nog verplicht voor bedrijven.
Er komt een nieuwe regeling aan die de veiligheid moet vergroten op alle plekken waar mensen samenkomen.
Denk aan sportclubs, vrijwilligersorganisaties, scouting, kerken en kleine evenementen.

We gaan van Bedrijfs- naar Basishulpverlening. Lees meer........ >>
   
  Verbandkoffer Multi vernieuwd
De indeling van de verbandkoffer Multi A is geoptimaliseerd en daardoor op een aantal punten sterk verbeterd:
  • De koffer heeft een flexibele indeling gekregen waardoor men zelf de grootte van de vakken kan bepalen. Zo kunnen de producten geheel naar eigen inzicht in de koffer worden opgeborgen.
  • De sluiting van de plexiglas binnenkleppen is sterk verbeterd. Deze kan nu makkelijker geopend en beter gesloten worden.
  • Beide plexiglas binnenkleppen (zowel de bovenzijde als de onderzijde) kunnen 180 graden draaien.

 

   
 Douchen, baden en zwemmen met gips of verband??
AquaStop is een sterke en soepele herbruikbare kunststof hoes voor dragers van verband en gips of met wonden die niet nat mogen worden.  U kunt er mee in bad of douchen, zwemmen of duiken, ondanks dat u gips of verband aan arm of been heeft.

Acquastop is waterdicht en duikbestendig. Gips en verband blijven geheel droog. Aquastop kan makkelijk gebruikt worden, omdat deze hoes door slechts één hand over het gips of verband opgestroopt kan worden zonder vooraf op maat snijden. Aquastop is gemaakt van een zeer rekbare grondstof. De sterke en soepele hoes sluit bij de opening strak op de huid aan zonder verdere hulpmiddelen.

Aquastop is verkrijgbaar in 8 verschillende maten. Voor armen en benen. Zowel voor kinderen als voor volwassenen.

   
 Assortiment beademingsproducten uitgebreid


Wij hebben het assortiment ademhalingsartikelen verder aangevuld met nieuwe artikelen.

 
Naast de gebruikelijke artikelen zoals beademingsdoekjes en pocketmaskers hebben we nu ook beademingsballonnen, intubatie artikelen, ademtrainers en inhalatieapparaten in het assortiment opgenomen. Ook hyperventilatie producten ontbreken niet.
   
 Uitbreiding assortiment verbandmiddelen

Wij hebben het assortiment verbandmiddelen sterk uitgebreid.
 
Naast het huidige assortiment voor de EHBO en de BHV (bedrijfshulpverlening) hebben wij nu ook specifieke verbandmiddelen en wondverzorgingsproducten voor de zorg.

Op onze zorgpagina vind u het totaalpakket aan verbandmiddelen en wondverzorgingsproducten.

   
 Pleisters in kleine verpakkingen

Plak een pleister met groot gemak
Het ruime assortiment Heka Plast pleisters is verder uitgebreid en omvat nu ook de volgende productgroepen in een kleine verpakking:
  • Kids
  • Waterproof
  • Textiel (Elastisch)
  • Sensitive (gevoelige huid)
  • Blister (tweede huid)

Er is dus voor iedere situatie een geschikte pleister.

   
  Nieuw: Burnfree

Wij leveren al jaren de Burnshield producten voor de behandeling van brandwonden. Dit naar volle tevredenheid van onze klanten.

Wij kregen de laatste tijd veel vraag naar BurnFree producten voor de behandeling van brandwonden.
Daarom is ons assortiment nu verder uitgebreid met de BurnFree producten.

Alle producten voor de behandeling van brandwonden zijn ook te gebruiken conform de HACCP richtlijnen en passen uitstekend als aanvulling op uw verbandkoffer.

   
 Blauwe verbandkoffer HACCP

verbandkoffer_haccp_blauw

"Ober, er zit een pleister in mijn soep...."

Dankzij de nieuwe HEKA® Verbandkoffer HACCP zul je dit soort uitspraken niet meer horen in horeca zaken!

De
HEKA® Verbandkoffer HACCP
is namelijk speciaal geschikt voor de horeca en voedingsindustrie vanwege de branche gerelateerde inhoud.

De inhoud voldoet namelijk aan de richtlijnen van het Oranje Kruis 2011 én is aangevuld met speciale blauwe HACCP producten, een traumazwachtel en producten voor de verzorging van brandwonden.

   
 Gecertificeerd dealer van Heek Medical

Safe Products is gecertificeerd Premium Dealer van VAN HEEK Medical.

Van Heek Medical hanteert twee dealercategorieën.
Zij werken met Official Dealers die een groot gedeelte van onze producten uit voorraad kunnen leveren, beschikken over de juiste productkennis en een representatieve showroom om klanten te adviseren.

Daarnaast heeft van Heek Medical een aantal Premium Dealers.
Premium Dealers voldoen aan de eisen van de Official dealers, echter voor premium dealers gelden specifieke volumeafspraken. Premium Dealers vertegenwoordigen en distribueren het complete producten portfolio en werken nauw met van Heek Medical samen op het gebied van productontwikkeling.

   
 Nieuwe blarenpleisters

heka_plast_blister_blarenpleister

Verlicht de pijn van blaren. Werkt als een tweede huid en creëert een optimale omgeving voor het herstel van de huid. Beschermt de huid tegen vocht, vuil en bacteriën.

Gebruiksaanwijzing:
Op een schone droge huid aanbrengen.
Randen goed aandrukken.
De pleister kan blijven zitten totdat deze vanzelf los gaat.

   
 Verlaagde verzendkosten

Klik op het logo om de website van GLS te bezoeken.

Vanaf 1 juli 2012 berekenen wij lagere verzendkosten. Ook het minimale bestelbedrag voor gratis verzending is verlaagd. Orders vanaf € 100,- (netto en excl. BTW) leveren we gratis bij u af. Onder dat bedrag betaalt u een bijdrage van slechts € 4,95 in de order- administratie-, verpakkings- en verzendkosten.
   
 Zelf testen

Zelf uw glucose (bloedsuiker) of cholesterol testen ??
Met de nieuwe elektronische meters is het betaalbaar geworden.

Ook verkrijgbaar in onze winkel in Nijmegen.

De winkel is gevestigd aan de Kerkenbos 10-127A te Nijmegen. (ingang via Kerkenbos 12e straat)
Meer informatie over onze winkel

   
 Nieuwe winkel in Nijmegen
Klik voor een grotere afbeelding Bent u in de buurt, bezoek dan onze winkel in Nijmegen en bespaar op de verzendkosten.
Sinds 2011 hebben wij een winkel geopend. Daar vind u alle producten die ook in webshop staan.

U kunt in de winkel direct uw bestelling meenemen en contant betalen of met uw pinpas.

   
 Evacuatiemiddelen assortiment uitgebreid
Brancards, wervelplanken, kuipbrancards, schepbrancards etc....

Wij hebben het assortiment brancards en evacuatiemiddelen aanzienlijk uitgebreid met EHBO brancards, wervelplanken, kuipbrancards, schepbrancards, draag/sleepdoeken, veldbedden, evacuatiestoelen en alle toebehoren.

 

   
 Rookmelder gaat 10 jaar mee zonder wisselen van batterijen

NIEUW: Optische Rookmelder Ajax Kidde 9V (Type PE910)

De nieuwe optische rookmelder model PE910 heeft een levensduur van 10 jaar. Door een voeding van maar liefst drie stuks ingebouwde lithium-ion batterijen bent u verzekerd van een tien jaar werkende rookmelder. Bij alarm wordt er ook visueel gewaarschuwd, door middel van een oplichtende LED. De rookmelder is voorzien van een Hush-functie. Hiermee kan het alarm ongeveer 10 minuten onderdrukt worden. Het voordeel hiervan is dat men het afgaan van de rookmelder door bijvoorbeeld keukendampen tijdelijk kan onderdrukken. Of dat men kan controleren of er werkelijk iets in de woning aan de hand is, zonder de stress van een alarmgevende rookmelder.
   
 Homeopatische middelen

NIEUW: Homeopatische middelen

Homeopatische middelen van o.a. VSM.

Arnoflor, Cardiflor, Calendulan, Spiroflor, Prrrikweg.

   
 Uitbreiding bij Safe Products.nl
Hoofdkantoor Safe Products

Afdeling special products (producten op maat)

Voorraad pictogram borden en stickers


Interne uitbreiding Safe Products.nl

Wij hebben de afgelopen jaren een explosieve groei doorgemaakt. Steeds meer bedrijven en instellingen weten ons te vinden. Door de verdere ontwikkeling, assortiment uitbreiding, grotere voorraden en personele groei, was vergroting en modernisering van ons magazijn onvermijdelijk.

We hebben onlangs de aangrenzende opslagruimte over kunnen nemen waardoor onze opslagcapaciteit aanzienlijk is vergroot. Dit gaf ons tevens de mogelijkheid om de werkruimte voor de orderverwerking uit te breiden en aan te passen aan de eisen van deze tijd.

We hebben afgelopen periode hard gewerkt aan de inrichting zoals nieuwe werk- en inpaktafels, extra verlichting, uitbreiding van de stellingen en infrastructuur etc. Dit om uw bestellingen nog efficiënter en sneller te kunnen verwerken. Ook is er nu nog meer ruimte beschikbaar om speciale producten samen te stellen zoals verbandkoffers op maat.

Wij zijn trots op onze nieuwe ruimte welke een aangename en uiteraard veilige plek is om te werken. Wij zijn er klaar voor om u de komende jaren nog beter van dienst te zijn. Wij leveren de meeste producten uit voorraad.