Kleefmiddelen
!
104068

Cure Tape Pre-Taping spray 200 ml

Cure Tape Clean Skin Pre-Taping Spray is een huidvriendelijk reinigingsmiddel dat de hechting van de kinesiologische tape verbetert.
De Pre-Taping spray bereidt de huid voor op het aanbrengen van CureTape. Het maakt de huid schoon, vetvrij en desinfecteert, zonder een filmlaagje aan te brengen op de huid. Na de behandeling met de Clean Skin Pre-Taping spray kan CureTape direct aangebracht worden. 
De spray kan gebruikt worden vóór het aanbrengen van (kinesiologische) tapes.

Gebruiksaanwijzing: Verstuif de spray op de huid en veeg het overtollig product weg. Breng daarna de tape aan.

138006

Rudaspray kleefspray 150 ml

RudaSpray 150 ml. kleefspray voor sporttape.
Deze tapespray wordt gebruikt vóór het aanbrengen van sporttape. Wanneer de huid van een sporter vettig, behaard of bezweet is laat sporttape vlug los of plakt soms zelfs helemaal  niet. Wanneer een dunne laag RudaSpray word aangebracht op het te behandelen lichaamsdeel wordt de kleefkracht versterkt en zal de sporttape beter blijven zitten. RudaSpray is CFK vrij.
104040

Mueller Tuffner Pre-Tape kleefspray 113 ml

Tuffner is een kleefspray en biedt antiseptische bescherming van de huid, en zorgt voor een betere kleefkracht van tape.
104030

Mueller Tuffner Pre-Tape kleefspray 283 ml

Tuffner is een kleefspray en biedt antiseptische bescherming van de huid, en zorgt voor een betere kleefkracht van tape.
104017

Mueller kleefspray Q.D.A. 283 ml

Quick Drying Adherent spray, ook bekend als QDA spray is een sneldrogende kleefspray om tapes nog beter te laten hechten als maximale fixatie gewenst is.
104019

Skin-Lube

Skin-Lube beschermt de huid tegen frictie en gaat zo blaarvorming tegen. Inhoud 450 gr.
Verzachtende zalf die de huid tegen blaren, wrijving en irritatie van strak zittende uitrusting beschermt.