Aspivenin..!! 
 
Omschrijving Best. nr. Prijs p.st. Aantal

Aspivenin (aanbieding)

008500 € 14,95 

Normaal 17,50  nu voor slechts € 14,95

Aspivenin is een handig hulpmiddel indien men is gebeten door een insect of zelfs een reptiel. Het gaat hierbij om beten van beesten die een vloeistof (gif) onderhuids achter laten. 

Direct nadat men de beet heeft opgemerkt dient men de Aspivenin te gebruiken. Hoe eerder, hoe beter, daar men het gif geen kans moet geven zich te verdelen in het lichaam. De Aspivenin bestaat uit een soort zuigpomp en een viertal verschillende zuigmondjes. Hoe groter de beet, hoe groter het zuigmondje moet zijn. 


  1. Men plaatst het best geschikte zuigmondje op de zuigpomp en trek de zuiger naar achter.
  2. Plaats het zuigmondje over de plaats van de beet en druk de zuiger geheel de zuigpomp in. Het zuigpompje zelf met 1 hand vasthouden.
  3. Er ontstaat nu een enorm vacuüm in het zuigmondje, waarbij men kan waarnemen dat de oppervlakte van de huid als een soort 'bobbel' het zuigmondje wordt ingezogen. Laat de zuiger minimaal 5 minuten staan. Als men goed kijkt ziet men dat de door het insect ingespoten vloeistof door de huid heen naar buiten wordt gezogen.
  4. Als het gif uit de huid is gezogen verwijderd men de zuigpomp door met de top van de duim de knop omhoog te duwen. Desinfecteer  de beet-plek met een antiseptisch middel, b.v. Betadine of Sterilon.

 


  Index Naar boven

 

 

  GETEST


Wilderness proven, laboratory tested.

Meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd. 

 

  Giftige slangen

In Nederland is alleen de adder giftig. Wanneer iemand een slangebeet oploopt, vraag dan hoe de slang er uit zag. Dan kunnen de deskundigen een indruk krijgen of het inderdaad om een giftige slang gaat.  

 

Bestelinfo
Alle genoemde prijzen zijn in Euro's en excl. BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.
*
Waar het lage BTW tarief van toepassing is, staat een sterretje(*) achter de prijs.

Door op "toevoegen" te klikken kunt u uw bestelling aan het winkelmandje toevoegen. 

Voor uw bestelling kunt u ook gebruik maken van het bestelformulier dat u kunt printen, invullen en  faxen naar 024-3886981.

Meer informatie over het bestellen van producten vind u op de pagina met algemene informatie.